"Vulgar" a fost cuvantul de ordine a tinutei Otiliei:"Blana arata a animal morticel de multe zile pe sosea, de trec masinile pe covoras asa..."/"Ai lasat la vedere cel mai vulgar pantalon pe care l-am vazut in viata mea!" Catalin Botezatu, oripilat de pan

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 feb 2018, 16:58

Daca Raluca Badulescu a mai trecut cu vedere anumite detalii in legatura cu tinuta Otiliei, Catalin Botezatu nu a putut sa nu remarce piesele foarte urate purtate de concurenta.

In primul rand, Raluca i-a atras atentia Otiliei sa scape de blana pe care o poarta pentru ca parca e facuta din animale omorate pe sosea. Si Catalin Botezatu a fost de aceeasi parere, mai ales ca odata cu blana data jos, a putut observa pantalonii Otiliei de un vulgar de nedescris in opinia lui:"Daca vii in fata noastra cu astfel de pantaloni, crede-ma cand iti spun, eu ma indoiesc ca tu ai ce cauta aici cu toata frumusetea si gingasia ta.

Nu da ochii peste cap pentru ca s-ar putea ca sa iti ramana unul in sus. Pantofii care sunt la fel de oribili nu merg de nicio culoare. Totul este la tine vulgar. Incep sa am dubii ca prezenta ta aici este cu dus si intors."

Otilia a fost taxata cel mai dur de pana acum de catre Catalin si chiar i-a sugerat ca locul ei nu este aici chiar daca este o fata frumoasa pentru ca mai are nevoie si de stil, nu doar de calitatile fizice pe care le are din plin.

 

Taguri: