Una din cele mai bune concurente "Bravo, ai stil!" si-a lansat prima colectie de haine! Foste competitoare din concurs au fost alaturi de ea

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 21 sep 2018, 11:26

Emiliana si-a lansat prima colectie de haine intr-un club de fite din Bucuresti, iar o parte din fostele ei colege de la "Bravo, ai stil!" au fost prezente.

"Colectia capsula Deependent by Emily Burghelea, "Back to school" este un vis care usor-usor, se materializeaza. Odata cu inceperea cursurilor cu Maurice Munteanu, care este o sursa de inspiratie si unul dintre personajele mele preferate din zona modei romanesti, am inceput sa imi doresc sa ma implic in realizarea unei colectii unde sa imi pun amprenta. Nu as vrea sa dezvalui foarte multe amanunte despre colectie pana la lansare. Va spun doar ca vor fi multe carouri si un stil fresh pentru scoala", a declarat Emiliana Burghelea.

Alaturi de Emily au fost prezente Geanina, fosta concurenta Exatlon, dar si "Bravo, ai stil!", Andreea Stravoiu, Alina, Sabina si ineglabila Otilia, alaturi de alte prietene care au vrut sa imbrace hainele create de fosta competitoare impreuna cu una din cele mai bune prietene ale ei.

 

 

Taguri: