Silvia a vorbit fara perdea despre operatia de marire a sanilor: "Bai, este formidabil! Ma ador! Imi trec si altele prin cap..." A prins gustul si a dezvaluit deja ce interventie chirurgicala isi doreste in viitor

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 07 aug 2018, 10:43

La scurt timp dupa ce a fost declarata castigatoarea sezonului "All Stars" al show-ului de fashion si stil "Bravo, ai stil!", de la KANAL D, Silvia Popescu si-a facut o operatie de marire a sanilor.

"E ca si cand m-am nascut asa. Este formidabil. Eu am fost, toata viata mea, pana la 36 de ani si jumatate, cat am, impotriva acestui lucru la mine.

 

Am avut o revelatie sentimentala, in care m-am trezit. Cand eram insarcinata aveam sanii foarte mari si eu chiar eram sexy asa. De ce nu? A fost o oportunitate.

 

Ma ador! Imi trec si altele prin cap..." a marturisit Silvia la Interviurile VIVA.

;

Silvia a recunoscut ca ar mai vrea inca o operatie, foarte neobisnuita: 

 

"As vrea sa imi pompez ceva in creier, ceva care sa ma faca sa asimilez mult mai intens informatiile si sa le retin pe o perioada mai lunga, insa am auzit ca nu s-a inventat nimic",

a glumit ea.

 

 

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!