Silvia a vorbit fara perdea despre momentul primul ei iubit si despre prima noapte de iubire: "12 ani din viata nu am facut nimic pentru mine, eu ii contemplam privirea. Cand era langa mine, eu nu dormeam noptile ca sa ma uit cum respira..." Despre CINE v

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 iun 2018, 11:10

Tot in cadrul interviului acordat revistei Viva, Silvia a vorbit si despre marea ei iubire, adica despre barbatul care i-a daruit un copil si anume pe micuta si frumoasa Evolette.

"Este prima mea iubire si primul meu iubit si eu sunt marea lui iubire, a spus-o. El a fost rau cu mine si in anumite momente din viata mea cand trebuia sa fie alaturi de mine, nu a fost si cand s-a reintors a fost prea tarziu.

La 19 ani si jumatate, m-a dezvirginat, nu ca altii la 14, este primul meu iubit si a fost dragoste la prima vedere.

Eu m-am indragostit in perioada cnad trebuia sa ies mai mult, cand trebuia sa imi traiesc viata. 12 ani din viata nu am facut nimic pentru mine, eu ii contemplam privirea. Cand era langa mine, eu nu dormeam noptile ca sa ma uit cum respira. Daca isi punea piciorul pe gatul meu, nu ma miscam pana dimineata la sase pentru a nu-l deranja. L-am iubit la un alt nivel, asta se intampla o data in viata, mi-ar placea sa retraiesc, dar pe mine m-a marcat foarte tare relatia cu el si in bine si in rau.
M-a stors de emotie., a povestit castigatoarea "All Stars".

 

 

Taguri: