Silvia riposteaza in online si spune TOTUL despre Sasha Dan, fanul ei cel mai feroce!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 iun 2018, 12:18

Silvia ii ia apararea fanului ei in fata celor care il denigreaza si care ar arunca cu noroi in relatia lor sau si mai mult, ar spune ca recurg la mijloace mai putin ortodoxe pentru a castiga competitia.

Sasha Dan, in sezonul 1, ai fost pentru mine mâna întinsă de Dumnezeu pentru a mă ajuta să imi ating un vis si ai crezut în mine atât de mult, încât ai facut din razboiul meu, razboiul tau pe care impreuna l-am castigat! Acum, din nou m-ai ales si am reuşit să adunam in jurul nostru pe cei mai impresionanti si deosebiti oameni, pe toti aceia care, ca şi tine au crezut in mine si pentru asta veti avea intotdeauna respectul meu!

Nu sunt perfecta, insa tu esti si asta rar o spun cuiva! Esti un lider pe

care orice “armata” ar fi onorata sa-l aiba! (dar tu esti doar al meu, nu uita!) Vreau sa imi cer iertare fiindca doar pentru ca ai ales sa ma sustii a trebuit sa induri acuze urate din partea celor mai slabi pentru ca asta fac ei atunci cand nu au argumente sa ne combata, ne jignesc si arunca in noi cu cele mai mizere vorbe, dar sa ai incredere dragul meu ca Dumnezeu este cel care la final va rasplati pe fiecare dupa fapte!", a concluzionat Silvia intr-un post pe Instagram.

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!