Silvia si Iuliana, conflict pe ultima suta de metri in culise:"Te umfli in pene!"/"Te lauzi singura, ca esti cea mai buna, cea mai stilata..."Imi place ce se intampla pe papuc, ce porti pe cap!" Silvia, din nou laudata de jurati!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 12 iun 2018, 17:27

Cele mai puternice si indragite concurente “Bravo, ai stil! All Stars” au intrat in cea mai dificila saptamana, ultima inaintea finalei

Aflate pe ultima suta de metri, in cursa spre Marea Finala, Silvia, Iuliana, Marisa si Alina scot la iveala <asii din maneca> si pregatesc cele mai bune tinute, din dorinta de a cuceri juratii si telespectatorii.

Si in aceasta editie Silvia face spectacol printr-un styling extravagant. Cu un accesoriu spectaculos pe cap, Silvia atrage atentia tuturor.

“Imi place ceea ce porti pe cap. Imi place ca nu ai foarte multe bijuterii pentru ca modelul rochiei este destul de ofertant si spectaculos.

Pe mine ma <amuza> aceasta geanta argintie, desi nu-mi place neaparat ca piesa in sine, dar o vad foarte bine integrata in aceasta combinatie! Ai riscat!”, spune Maurice.

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!