Silvia isi vinde toate hainele! Cat costa cea mai ieftin piesa pe care o va pune in vanzare:"Sunt materiale unicat,d e calitate si cusaturi extrem de eleborate..."

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 11 aug 2018, 11:06

Silvia a marturisit ca vrea sa se desparta de trecut si incepe acest proces cu hainele pe care le are de cativa ani buni, dar care sunt de o calitate exceptionala.

Acum o sa vand tot ce am. O sa ma despart de trecut. Am haine de zece ani pe care le-am purtat doar de doua ori. Vreau sa renunt la ele pe sume de bani mari. Cand scoti vechiul din tine, astepti sa vina noul. Inca nu gasesc modalitatea. Nu mai sunt activa pe internet, de aia. Mi-ar placea sa schimb. Imi place sa port o tinuta doar o data sau de doua ori.

Atunci cand investesc intr-o piesa, trebuie sa aiba grija la materiale. Hainele spun o poveste. Voi pune preturi de la 500 de lei in sus, sunt piese si piese. Trebuie sa fac ordine in viata mea. Cand esti singur, dormi in jumatate de pat, pe cealalta  o lasi libera ca astepti sa vina celalalt. Eu stau intr-o casa de 70 de mp, nu imi perimit sa imi arat dressingul.

Cand oi sta intr-o casa mare, atunci da...Imi place sa imi iau haine noi, sexy, acum, a declarat foarte patimas Silvia pentru" Interviurile Viva."

 

 

Taguri: