Silvia, dezvaluire despre barbatul pentru care pleaca in alta tara:"Ne stim de vreo patru luni...." Unde va pleca castigatoarea "All Stars"?

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 08 aug 2018, 14:12

Silvia a vorbit la "Interviurile Viva" despre schimbarile care s-au produs in viata ei odata cu castigarea "All Stars."

Se pare ca viata sentimentala a castigatoarei incepe sa prinda contur chaiar daca nu vrea sa vorbeasca despre acest lucru. Si mai mult, barbatul pe care l-a cunoscut destul de recent a facut-o sa isi ia o vacanta de 10 zile si sa plece impreuna cu Evolette, la el, in Grecia:"Imi place foarte tare cineva care calatoreste foarte mult, nu sta in Romania. Si cum eu vreau sa parasesc tara, totul prinde contur.

Nu ne stim demult, de vreo patru luni. Eu nu mai am asteptari foarte mari de la viata sentimentala, fiind mama.

 

 

Dar am avut un boost de happyness dupa abstinenta de un an si jumatate. Eu stau mai mult cu femei si cele care au o prezenta masculina in viata lor, au un alt vibe, o piele frumoasa. Eu mi-am facut niste injectii. Prezenta unui barbat se vede pe pielea femeiii. Eu sunt o tipa care se multumeste cu putin, dar de calitate. E o tatonare, ne jucam. Ne vedem de cate ori se poate.

Eu o sa plec in Grecia, la el, acolo sta, are ceva acolo. Eu nu am fost niciodata in acea tara. Plec cu Evolette, nu l-a cunoscut. E inoportun sa-l prezinti copilului daca nu e ceva stabil. Imi place totul. Caut defecte, din pacate. M-a ingenuncheat moda si un baiat. Voi sta 10 zile, eu nu am mers in vacanta pan acum, a marturisit Silvia."

 

Taguri: