Silvia, declaratii emotionante despre copilaria ei, despre cine i-a insuflat credinta in suflet si mai ales de unde a mostenit pasiunea pentru moda. Castigatoarea "All Stars" nu a vorbit niciodata depsre aceste lucruri pana cum!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 iun 2018, 10:29

Intr-un interviu acordat revistei Viva, Silvia a vorbit cat se poate de sincer despre viata ei, familia, copilaria si trecutul ei.

Foarte sincera si directa, Silvia a povestit faptul ca bunica ei a fost cea care i-a insuflat credinta in suflet de la varsta de 3 ani. Castigatoarea "All Stars" se declara un om cu o copilarie fericita, caruia nu i-a lipsit niciodata nimic si care a avut tot ce si-a putut dori. Cat despre pasiunea pentru moda, se pare ca vine din familie, deoarece a admirat-o de mica pe mama ei cum se imbraca si mai mult, tatal ei a fost croitor, invand-o sa traga la masina.

"Copilaria mea a fost cea mai fericita, perfecta. Eu cred ca cei care au copilarie fericita, sunt si adulti fericiti. nu mi-au lipsit bunurile materiale, am avut o viata frumoasa. Nu am fost prin spitale, nu stiu ce inseamna sa dau flori la medici, insa copilaria isi pune amprenta asupra maturitatii.

La doi ani jumate, i-am zis mamei sa nu imi puna agrafa in par ca nu imi sta in bine.

aveam o fusta semi-cloche pe care o purtam  de cinci sase ori, eram avant-gardista de mica. Purtam rosu, albastru si verde de la 12 ani. stiu ca s-au uitat la mine urat, insa mie mi-a placut. Mama a fost foarte eleganta, tatal meu a fost croitor, m-a invatat sa trag la masina, cred ca vine genetic.

Am petrecut copilaria la tara, la bunici, am facut liceul la Tg-Jiu, am fost un copil cuminte si imi pare rau, mi-ar fi placut sa traiesc viata mai mult.
mi-ar fi placut sa citesc mai mult, sa calatoresc mai mult, sa fiu inconjurata de artisti mai mult. Mi-ar fi placut sa dansez mai mult pe mese, mi-ar fi placut sa iubesc mai mult si sa fiu iubita."

 

Taguri: