Silvia, declaratie emotionanta, aseara, la : “Eu nu am castigat singura”

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 iun 2018, 13:26

Silvia, castigatoarea “Bravo, ai stil! All Stars” a fost prezenta, aseara, in cadrul late-night show-ului “WOWbiz”, ale carui gazde sunt Andreea Mantea si Victor Slav.

“Eu nu am castigat singura; am castigat cu cei de acasa (telespectatorii – n.r.)! Am castigat datorita celor care au fost alaturi de mine, din primul sezon <Bravo, ai stil> si pana acum, in ultimul (All Stars – n.r.). Ca sa castigi trebuie sa fii natural, sa spui adevarul, sa fii <nebunel> si sa fii talentat”, a marturisit Silvia.

Silvia ne-a impartasit aseara cat de mult s-a implicat in competitia <Bravo, ai stil! All Stars> dar si ce crede ea ca ar fi trebuit sa faca celelalte concurente.

“Cred ca am pus suflet, in aceasta competitie, cat pentru zece “Bravo ai stil!”, pentru ca eu, atunci cand ma inscriu intr-o competitie, ma inscriu cu trup si suflet! Cred ca la fel ar fi trebuit sa faca toate (concurentele – n.r.)”, a spus Silvia.

Persoana care a ajutat-o pe Silvia in alegerea momentului din Marea Finala “Bravo, ai stil! All Stars”, moment care a impresionat la unison, jurati si telespectatori, este un celebru dansator si coregraf.

“M-a ajutat Rengle (Emil Rengle – n.r.). I-am spus ca as vrea sa danseze pentru mine si mi-a spus ca ar fi onorat, dar nu poate, din cauza contractelor sale in derulare. Atunci i-am spus ca vreau sa fac ceva in care sa ma implic, sa arat sufletul meu si el mi-a facut coregrafia (…) Am pus suflet acolo si cred ca s-a vazut asta!”, a marturisit Silvia.

 

Taguri: