Silvia da de pamant cu bloggerii si vedetele care au participat la celebrul festival Untold! Ce comentarii a facut la adresa tintuelor purtate de acestia?

Webeditor: Adelina Minulescu
Actualizat: 10 aug 2018, 13:27

Silvia a fost rugata sa comenteze pentru "Interviurile Viva" tinutele vedetelor de la festivalul Untold. Desi a spus de la inceput ca nu este in masura sa faca acest lucru, castigatoarea "All Stars" a facut cateva precizari cu privire la hainele purtate de vedete.

Alexia Eram si Mario Fresh

Nefiind in lumea asta a consacratilor si a celor care discuta despre fahion, o sa fiu usor politicoasa. As vrea sa spun ca peisajul autohton bucurestea sa fie mai autentici, s ecopiaza niste lucruri cand vine vorba de festivaluri. E intr-o tinuta ok, banala, insa casual, nu ma anima cu nimic aceasta tinuta, nu mi se pare inspirationala.

Vestimentatia ar putea fi imbunatatatita.
 

 

A post shared by Alexia (@alexiaeram) on

Alina Tanasa

Fabuloasele sunt upgradate cu noile tendinte, noile trend-uri.

E o tinuta faina, imi place cum e accesorizata. Eu vreau sa fiu impresionata si nu sunt usor impresionata.



 

A post shared by Alina Tanasa (@fabmusealina) on


Carmen Grebenisan si Alina Ceusan

Imi plac paietele combinate cu bocanci.

Aici, de la 100 de km, din avion par ok. par doua fete zglobii, cool, nu sunt surprinsa de nicio tinuta. In Romania se face din orice piesa din asta de nisa, sa transforme in mainstream.



Jojo



Nu imi place deloc tinuta si accesorizata cu aceasta borseta. Nu imi place lungimea rochiei, nu imi place parul, nu imi place dantela.

Nu imi place materialul rochiei cu materialul borsetei. Nu sunt rautacioasa, sunt sincera. Ea e o fata inteligenta. Jojo este un foarte bun artist, eu ma imbrac mai bine, ea joaca mai bine.

Codin Maticiuc

El isi promoveaza tricourile, e o tinuta sport. Codine, puteai mai mult!

 

 

 

A post shared by Codin Maticiuc (@maticiuc_codin) on


Speak si Stefania

Imi plac, va plac ca si cuplu, dar tinuta nu imi place. Cand ai potential, nu te imbraci asa...
As prefera ca romanii sa fie maic reativi, sunt convinsa ca sunt multi care s eimbraca bine, insa sunt umbriti de masa.



 

A post shared by SPEAK (@iamspeak) on

Dana Rogoz

 

Poarta o tinuta ok, dar fara sare si piper.Imi plac mix-urile eclectice. Eu admir puritatatea stilistica, se copiaza mult dupa poza.
 

 

A post shared by Dana Rogoz (@danarogoz) on


Diana Enciu si Otrava

Arata foarte buna, mi-ar placea sa vad ceva inedit. Eu stiu ca se poarta adidasii cu rochii de matase. Imi place. Cele doua mi-au placut. Nu le am cu tinutele boho chic, ins alor le sta foarte bine, sunt foarte frumoase.



 

A post shared by Diana Enciu (@fabmusediana) on


Emiliana

Emily jongleza foarte bine cu tinutele senzuale, este o tinuta potrivita pentru acest tip de festival, imi place dar cu alta bustiera, cerceii nu imi plac, insa bravo, Emily, nice...




Andreea Esca

Imi place, normal, este o mama, are peste 40 de ani. Amc rezut ca o poarta o tipa de 20 de ani, dar doamna Andrea, imi  place cum ii sta. Arata foarte bine si e foarte fresh. Amazing, da, as vrea sa fiu la varsta asta asa.




 

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on

Gina Pistol

O tipa cool, dar nu pot comenta tinutele astea. Cand ai si suport de toate tipurile, mi se pare ca e pacat sa nu fortezi limitele. Imi place simplitatea, insa mi-ar placea ca la festivalurile astea sa vad ceva nemaipomenti. Toate duc in aceaasi zona de atatia ani. Tinerii sunt mai usor de impresionat. Cu accesorii se putea face cu aceasta rochie. Dar este o fata sexy si frumoasa.




 

A post shared by GinaPistol (@ginapistol) on

Giulia

E corect, poarta un trening, nu stiu ce e papornita la brau. Trebuie sa urmarim si calitatea si piesele pe car ele purtam. O rochie desirata voit este altfel fata de cea agatata intr-un cui.



 

A post shared by Giulia (@mygiulia) on

Ioana Grama

E o fata frumoasa si sexy, este corecta, cool, chiar arata bine. Imi place totul, e un mix interesant.



 

A post shared by IOANA GRAMA (@ioanagrama) on

Madalina Dorobantu

Imi place foarte tare desi nu sutn de acord cu unele lucruri, isna atitudinea face totul. Ea cand le pune pe ea, e magie, capata ceva, da viata. Imi plac oamenii care spun o poveste prin haine. Intr-adevar imi plac oamenii care vand un sentiment care poarta o simpla rochie in carouri si iti fura ochii. Mi s-a intamplat sa vad astfel de oameni. Acdesoriul trebuie sa gliseze cu personalitatea ta, cu preocuparile tale. trebuie sa intelegem ca nu tot ce vedem pe altii, ne sta si nou bine. Totul vine cu o traire si s-a vazut.



Radu F. Constantinescu si Ramona

Imi place tricoul ala, l-as fi purtat cu un short. Nu s fi putut pune palariuta. Sotia e frumoasa, insa tinutitica nu prea imi place. NU suport short-urile de blugi. Mi-ar placea sa vad neobisnuitul, insa nu penibilul. Foarte rare sunt siluetele care isi permit sa le poarte dupa 55 de kilograme.



 

A post shared by (@radufconstantinescu) on

Sandra Bendre

Este o tinuta aparent simpla, insa de mare efect. Imi place tot ce poarta, imi plac ghetele, mini bag-ul, e faina.



 

A post shared by Sandra Bendre  (@sandrabendre) on

Sanziana Iacob

Nu stiu ce poarta acolo desi se poarta orice cu orice, oricand. Aici e o problema, insa de la brau in jos cred ca se intampla ceva. Poti dansa asa incorsetata? Dar negru acolo, in obscurtiatea asta...?!

 

 

 

Taguri: