Silvia, despre cum si-a cheltuit premiul cel mare de la "Bravo, ai stil! All Stars" si despre proiectul-bomba pe care il pregateste:"Succesul nu sta in barterele cu chilotei si ochelari, valoarea sta in altceva..."

Webeditor: Adelina Minulescu
Actualizat: 09 aug 2018, 15:23

Silvia a vorbit deschis despre cum si-a cheltuit banii din premiul castigat la "All Stars" si mai ales cum vede ea succesul in fashion.

"Am si cheltuit destul din premiu. Am cheltuit pe placeri normale, sunt un om normal, putine haine, putine carti, cateun cadou, mancare desi nu pare. Eu sunt mai cheltuitoare, banii sunt facuti sa circule. Am orprit o portie si pentru proiectul meu pe care il voi pune pe picioare. Se va intampla in doi trei ani de zile, are consistenta. Sunt satula sa vad vitrine goala care prezinta goliciunea. Eu sunt foarte sincera, nu prea fac din astea cu ochelari si chilotelul, eu ma adresez unui alt target si am si o varsta.

Mie imi place calitatea superioara.

Succesul nu sta in barterele cu chilotei si ochelari, valoarea sta in altceva. Inainte sa roage lumea pe cei care sunt pe online, m-au rugat pe mine, insa nu ma incadrez. Este o pornire pentru cei de 17 ani, eu am 37 si nu sunt potrivita. Nivelul produsului este la o necalitate pe care nu o pot promova," a dezvaluit Silvia pentru" Interviurile VIVA."

 

 

Taguri: