Silvia, castigatoarea ''Bravo, ai Stil! All Stars'', concurenta la Exatlon Romania?

Author: Oana Picerea
Actualizat: 05 oct 2018, 21:05

Silvia Oana Popescu este castigatoarea a doua sezoane ''Bravo, ai stil!'' si una dintre cele mai iubite si populare concurente.

Coregraful emisiunii, Cristi Geaman, a devenit concurent Exatlon Romania in urma cu putin timp. Acesta face parte din echipa Faimosilor si se descurca de minune. Inainte de a pleca, Criisti Geaman ne-a povestit ce concurenta de la ''Bravo, ai Stil!'' crede el ca s-ar potrivi cel mai bine la Exatlon Romania.

''Sper sa imi fie alaturi toate (n.r. concurentele de la ''Bravo, ai Stil!''), sper.

Pe unele recunosc ca le-am stresat, dar si ele pe mine. Cred ca cu 100% dintre ele am ramas ok. Incerc sa ma gandesc daca este vreuna cu care dupa ce s-a terminat emisiunea nu am ramas ok.

Bineteles ca atunci cand lucrezi impreuna exista tot felul de..e normal.(...) Vorbeam zilele trecute cu Silvia, noi am petrecut un sezon in aceeasi cabina si am aflat viata unuia altuia destul de mult.

Daca vrei vreodata sa chemi pe una dintre fete (n.r. la Exatlon), Silvia e super ok. Cu Iulia am vorbit iara mult. Chiar am vorbit mult cu Silvia, fetitele noastre s-au mai intalnit.'', ne-a spus Cristi Geaman inainte de plecarea la Exatlon Romania.

 

 

 

Taguri:

Asli Enver, cea mai fericită mămică! Renumita actriță a sărbătorit alături de soțul ei și fetița lor, ziua copilului, celebrată pe 23 aprilie în Turcia! Iată ce imagini spectaculoase a publicat îndrăgita vedetă pe contul ei de Instagram!