Silvia, castigatoarea "Bravo, ai stil! All Stars", anunt despre Catalin Botezatu! Toata lumea a fost surprinsa, urarile au inceput sa curga: "Casa de piatra!"

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 25 iun 2018, 11:12

Silvia, marea castigatoare a trofeului "Bravo, ai stil! All Stars" si-a surprins din nou fanii.

Recent ea a postat pe contul ei de Instagram o fotografie care a starnit semne de intrebare in randul fanilor ei. Ea apare intr-o ipostaza extrem de apropiata alaturi de jurat.

Mai mult, textul alaturat postarii este unul plin de subintelesuri:

"A fost odata ca niciodata, ca daca nu ar fi, nu s-ar povesti... un print al hainelor fermecate. Si pe cand cauta el in cutia lui cu minuni, darul perfect pentru cea mai stilata si mai jucausa copila din Lalaland, si-a dat seama ca pe planeta Bravo, ai stil!, stilatii nu au o

regina.

"Cat ai zice peste Printului i-a venit ideea sa o rapeasca pe jucausa cea stilata si sa o faca regina planetei Bravo,ai stil! Si-am incalecat pe o sa si v-am spus povestea mea!", a scris Silvia pe contul ei de Instagram in urma cu doua zile.

Desigur, este vorba doar de un joc de cuvinte, dar fanii au reactionat imediat si au crezut ca intre cei doi s-a infiripat o relatie de dragoste iar urarile au inceput sa curga:

"Vei face live când vei primi inelul cu diamant promis?", "Sunteti superbi impreuna!" sau "Casa de piatra! Sa va ajute Dumnezeu" sunt doar cateva dintre urarile primite.

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!