Silvia, AVERTISMENT dur catre Marisa si Iuliana:"Din fericire pentru ele, nu m-am legat de viata lor personala, dar daca este cazul voi aparea cu diverse lucruri, sper sa nu ma deranjeze!"

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 iun 2018, 11:28

Silvia a facut apel la Marisa si Iuliana sa inceteze cu acuzele caci daca nu, castigatoarea show-ului "All Stars" va incepe sa divulge secrete despre ele.

Marisa a acuzat-o in Finala pe Silvia ca i-a distrus viata personala, insa castigatoarea competitiei a negat acest fapt si a precizat ca singurul lucru care le deranjeaza pe cele doua e faptul ca ea exista si le-a atras atentia ca nu au ce cauta in competitie, nestiind sa faca styling.

Ba mai mult, castigatoarea a precizat ca ea a fost grav jignita si ca ar fi cazul ca atat Marisa cat si Iuliana sa nu mai vorbeasca despre ea:""Ele ma acuza ca exist.

Si cand exist pur si simplu, ce poti sa faci? Daca este cazul, voi aparea cu diverse lucruri, doar sper sa nu ma deranjeze. Este un avertisment. Au pretentii de dive. Tu acuzi un om doar pentru ca are curajul sa iti spuna in fata ca tinuta ta nu este ok si sa ma acuzi de alte lucruri ca as fi dat ordine, ca am pus oameni in online, eu nu am cu sa controlez, fiecare face cum considera.
Viata nu ne intreaba daca meritam sa fim jigniti, iti da niste teste, tu alegi cum treci prin ele."

 

Taguri:

Asli Enver, cea mai fericită mămică! Renumita actriță a sărbătorit alături de soțul ei și fetița lor, ziua copilului, celebrată pe 23 aprilie în Turcia! Iată ce imagini spectaculoase a publicat îndrăgita vedetă pe contul ei de Instagram!