Razvan Ciobanu, sarut pasional in platoul “Bravo, ai stil!” cu una dintre cele mai dorite femei din Romania! “Ce buze moi ai!”

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 07 dec 2017, 10:04

In editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, celebrul influencer Cristina Ich l-a surprins pe Razvan Ciobanu cu un sarut pasional, “aplicat” in vazul tuturor. Momentul a incins spiritele in platoul emisiunii si a atras ropote de aplauze.

“Ce buze moi ai!”, a spus aceasta dupa sarut.

Prezenta ravasitoare, cu un stil vestimentar si o frumusete aparte, Cristina Ich va fi invitata speciala in editia de astazi a show-ului; aceasta va comenta tinutele concurentelor care aspira la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania.

Momentul senzual, dar si ce anume a provocat-o pe Cristina Ich sa recurga la acest gest, le veti putea urmari in editia de astazi a emisiunii “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D. 

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!