Razvan Ciobanu paraseste show-ul “Bravo, ai stil!”

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 03 ian 2018, 12:24

Razvan Ciobanu, apreciatul jurat de la “Bravo, si stil!” si unul dintre cei mai valoroşi creatori de moda din România, paraseste show-ul de la Kanal D, in care a avut o contribuţie semnificativă, pentru a se dedica total business-ului sau personal.

„<Bravo ai stil!> a fost singurul proiect TV din care mi-am dorit sa fac parte. Din nefericire pentru mine, activitatea mea ca designer si clientii mei au avut de suferit.

"Asa ca am ales ca pentru o perioada sa ma ocup exclusiv de atelier, clienti si colectii noi. Dar sunt recunoscator celor din famila Kanal D ca au avut incredere in mine sa imi puna pe umeri asa o parte importanta din show.

Sigur ca <portile> raman deschise si poate vom mai avea colaborari in viitor.

"Acum am nevoie sa petrec timp cu mine ca designer. Sigur ca nu a fost o decizie simpla. Dar asta simt ca trebuia sa fac. <Bravo, ai stil!> este, practic,  <copilul> pe care l-am crescut si la care am contribuit trei sezoane. Multumesc echipei pentru ca a crezut in mine!”, a spus Razvan Ciobanu.

Renumitul designer a fost unul dintre cei mai vocali si mai indragiti jurati de la “Bravo, ai stil!”,  a adus mereu in intervenţiile sale din emisiune argumente solide si a avut un aport real in formarea tinerelor concurente de pe scena show-ului devenit un adevărat fenomen in România.

Razvan Ciobanu este un brand puternic, gratie colectiilor lansate si apreciate de public si a experienţei  acumulate in industria modei.

Avand prima prezentare a unei colecţii la varsta de 19 ani si fiind etichetat drept “copilul rebel” al modei romanesti, acesta continua sa impresioneze prin eleganta, versatilitatea si extravaganta creatiilor sale, rămânând un reper in moda autohtonă si nu numai.

 

Taguri:

Asli Enver, cea mai fericită mămică! Renumita actriță a sărbătorit alături de soțul ei și fetița lor, ziua copilului, celebrată pe 23 aprilie în Turcia! Iată ce imagini spectaculoase a publicat îndrăgita vedetă pe contul ei de Instagram!