Razboiul abia acum incepe! Silvia, acuzatii grave la adresa Marisei si a Iulianei:"M-au jignit foarte tare. Cel mai tare m-a jignit Marisa, un copil de 19 ani caruia nu i-am facut nimic..."

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 iun 2018, 11:45

Silvia a vorbit si despre cele doua competitoare care i-au fost alaturi in Marea Finala, insa termenii in care a ales sa spuna lucrurilor pe nume despre ele nu au fost tocmai amiabili.

"Ceea ce au prezentat ele a placut mai mult, dar asta nu inseamna moda. Moda inseamna mult mai mult. Dar pe platoul "Bravo, ai stil!", tinutele lor nu aveau sare si piper si nu aveau ce cauta acolo. Acest caracter mizer ma face sa nu vad nimic frumos la ele. Au vorbit despre mine foarte urat. Nu pot sa reproduc cuvintele pe care le-au spus.

M-au jignit foarte tare.

Cel mai tare m-a jignit Marisa. Acuze foarte urate la adresa mea, un copil de 19 ani caruia nu i-am facut nimic. Ea a facut acuze la adresa mea, eu nu mi-as permite sa fac asa ceva.(...) Mi-ar fi placut ca cei de varsta lor sa nu le ia drept exemplu.(...) Nu au valori morale. Un om care se vinde pe 100 de euro nu are valori morale.
Sunt oameni care pentru 100 de euro isi intorc principiile peste cap", a spus Silvia despre cele doua finaliste.

 

Taguri: