Ramona se simte nedreptatita si arata cu degetul spre rivala ei, Anca! Tanara izbucneste in plans si il acuza pe Maurice, azi, la "Bravo, ai stil!", de la 16.30, la Kanal D

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 nov 2017, 12:40

In editia de astazi a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D, Ramona cedeaza nervos si isi striga nemultumirea, spunandu-le celor din platou ca se simte nedreptatita in ceea ce-i priveste outfit-urile si o acuza pe Anca, rivala ei, ca este favorizata de jurati.

 “Ma simt nedreptatita, mi se pare ca Anca a fost prea mult ridicata in slavi!”, spune Ramona.

In momentul dezbaterilor pe acest subiect, Maurice Munteanu intervine taios si desfiinteaza stilingul pe care l-a realizat fata in editia de astazi.

“Eu refuz sa iti comentez tinuta! Desi are foarte multe greseli, este o alta mare problema: nu tinuta, ci tu ai! Porti o geanta fake, un fals grosolan dupa o piesa extrem de cunoscuta.

V-am rugat inca de la incepeputul competitiei sa alegeti orice geanta doriti voi, chiar si una care poate semana cu un anumit model,  dar nu veniti cu ele replici unu la unu. Se numeste furt! Daca nu iti permiti originalul, poarta genti pe care ti le poti permite la 19 ani”, avertizeaza nervos juratul.


 Afectata de atitudinea critica a lui Maurice fata de tinuta adusa in discutie si la auzul acestor critici vestimentare, Ramona izbucneste in plans.
“Ma faci sa cred ca ai o problema personala cu mine!”, spune concurenta.

Ce au avut de spus ceilalti jurati si ce ii raspunde Maurice veti putea afla urmarind editia de astazi a emisiunii “Bravo, ais til!”, difuzata la ora 16:30, la Kanal D!

 

Taguri: