Sari la conținut

Raluca Badulescu, dezvaluire despre cum a fost ceruta in casatorie de catre sotul ei! Toata lumea se astepta sa fie ceva romantic si siropos, insa iata cum a fost de fapt!

Raluca Badulescu, dezvaluire despre cum a fost ceruta in casatorie de catre sotul ei! Toata lumea se astepta sa fie ceva romantic si siropos, insa iata cum a fost de fapt!

Raluca Badulescu a trait dragostea la prima vedere cand a venit vorba de sotul ei, Florin cu care s-a casatorti dupa trei luni.

Sotul meu este din Craivoa, insa ne-am cunoscut intr-un club in Bucuresti. Venise din italia, apoi am plecat in Ibiza. A fost dragoste la prima vedere. Stiam ca este acela. Aveam 34 de ani cand l-am cunoscut. Vali si Botezatu au fost singurii ca au stiut si m-au incurajat. "Daca este acela, urmareste visul orice ar fi. Ne-am casatorit dupa 3 luni de zile, in secret, la primaria sectorului 1. Am stat la Madrid un an de zile, el avea o cafenea. Intre timp si Vali a venit la Madrid, a venit si copilul, au venit si parintii. Ne-am intors acasa pentru ca eu cheltuiam prea mult. Voiam la ba la un magazin, ba intr-o vacanta. Copilul voia sa vina inapoi acasa. A ramas doar Vali la Madrid.
Am fost impreuna in Italia, am stat impreuna, aveam prieteni comuni. Tata mi-a zis sa iti gasesti perechea intr-o persoana cu care sa rezonezi, sa nu fim opusi. N-a fost nimic romantic, eram intr-o zi acasa, stateam impreuna de vreo luna de zile. Eram la baie si m-a intrebat prin usa daca vrei sa ne casatorim. Ma spalam pe dinti cand m-a cerut, nu am spus nimanui, s-au suparat pe mine toti. Am fost la primarie doar eu cu el, intr-o zi de sambata. S-au supara toti, insa ma stiu ca sunt superstitioasa. Traim un never end-ing story. Se transofrma intr-o uniune de nedescris. Sa nu credem ca suntem in "Fifty Shades of Gray", am toata sustinerea lui in tot ce fac, a familiei, a copilului, am puterea si energia..." a dezvaluit Raluca Badulescu intr-un interviu extrem  de sincer pentru Viva.

viewscnt