Sari la conținut

Raluca Badulescu a spus adevarul despre ce se intampla pe platourile de filmare "Bravo, ai stil!"

Raluca Badulescu a spus adevarul despre ce se intampla pe platourile de filmare "Bravo, ai stil!"

"Ma bucur ca sunt impreuna cu Catalin Botezatu in acest proiect, nu exista zi in care sa nu-i cer parerea, ma mai cearta din cand in cand."

"El are experienta in showbiz. Sunt lucruri pe care le asimilez, sunt foarte importante pentru mine. Il mai am si pe Catalin de la Berlin care e stilistul meu care ma mai cearta, ii avem pe producatorii nostri de la "Bravo" care mi-au dat aripi. Eram timorata cand am inceput proiectul, imensitatea lui, studiourile mari, nu voiam sa dezamagesc. Parca nu stiam cum sa ma situez. Nu am cuvinte cum sa le multumesc, mi-au dat puteri, m-au incurajat. Ne-am invatat sa fim noi. Multi au zis ca avem casca, noi venim cu hainutele de rigoare, suntem liberi sa spunem ceea ce dorim. Nu e nimic, dar absolut nimic regizat. Ni se mai spune cum sa stam, astfel de informatii avem in casca, doar atat. Restul lucrurilor le discutam in particular, toti ne sprijina sa fim noi. In culise este divin.


Vrei sa castigi 1000€ in 60 de minute? Inscrie-te alaturi de partenerul/partenera ta, la Cine-i Chefu'?
Este splendid, suntem o familie, cand se termina filmarile, mai stam o ora dupa. Ne mai tachinam, insa prieteneste. Nu a existat niciodata o cearta, un conflict intre membrii juratilor.", a mai spus Raluca Badulescu.

viewscnt