Prima Gala eliminatorie “Bravo, ai stil!”. Cine va parasi competitia stilistica?

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 18 ian 2019, 10:31

Maine seara, de la ora 23:00, la Kanal D debuteaza o noua editie a celei mai spectaculoase competitii stilistice din Romania, “Bravo, ai stil!”.

Juratii vor avea o misiune dificila, intrucat va fi prima Gala eliminatorie, prima seara in care cele 10 concurente ale show-ului vor intelege ce inseamna emotiile cu adevarat si vor simti pe propria piele senzatia de a trece de la agonie la extaz. Se anunta momente incitante si vibrante, fascinante, tensiunea este uriasa in platou, trei concurente sunt propuse spre eliminare, iar Gala de sambata seara o va desemna pe a patra.

Factori importanti in salvarea lor de la eliminare sunt punctele si stelutele din partea juratilor, din cele trei saptamani de competitie si, de asemenea, voturile telespectatorilor. 

 

 

Conceptul propus de cei patru jurati pentru aceasta Gala este unul spectaculos, “Iarna”. Daca unele momente puse in scena de concurente vor fi taxate si vestimentatiile aspru criticate, altele se vor bucura de aprecierea juratilor, primind note maxime.

Bianca se simte subestimata si, in lacrimi, agita spiritele in platoul emisiunii. Raluca Badulescu nu se sensibilizeaza si nu o menajeaza deloc pe tanara. Nici Catalin Botezatu nu ezita sa o taxeze pe concurenta, vizibil deranjat de atitudinea sfidatoarea a acesteia. 

Corina, una dintre aspirantele la titlul de cea mai stilata femeie din Romania, nu sparge gheata in Gala de maine seara, dar momentul ei incalzeste inimile juratilor.

Spontaneitatea si creativitatea concurentei, momentul original pe care il va pune in scena in Gala se bucura de aprecierea tuturor. Sa fie nota maxima, pe linie, oare? Fascinate de moment, Ilinca Vandici, Raluca Badulescu si Anda Adam isi fac de cap cu instrumentul muzical al Corinei, oferind o prestatie muzicala de zile mari. 

 “Mi se pare cel mai bun moment, dar si cea mai buna tinuta de pana acum”, spune Maurice Munteanu.  

“Un exemplu ca se poate face styling si un moment ideal, cu stil,  fara prea multa zarva”, adauga Catalin Botezatu. 

Nu ratati Gala eliminatorie “Bravo, ai stil!”, difuzata maine seara, incepand cu ora 23:00, la Kanal D!

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!