Prea multe pietricele si prea mult sclipici pentru gustul Denisei si o trimite pe Marisa la o emisiunea celebra cu nunti dupa ce in mod ironic ii atrage atentia ca:"O geanta ca a mea, noroc ca am pus cheie la dulap" Mai multe elemente din tinuta Marisei,

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 mar 2018, 16:44

Saptamana incepe la „Bravo, ai stil! All Stars” cu o atmosfera plina de entuziasm si buna dispozitie, stari pe care concurentele le transmit prin intermediul atitudinii si tinutelor pe care le poarta la defilare, in fata juratilor.

Outfit-ul ales de Marisa astazi are elemente care il scot din minti pe Maurice. Piesele mult purtate de concurenta il isterizeaza pe jurat.
„Revenim la aceeasi eterna problema: te-am rugat sa faci ceva cu sandala fina si cu clutch-ul (geanta/poseta n.r.) penar, iar tu te incapatanezi si nu numai ca nu faci nimic dar si insisti. De ce nu vii cu o geanta retro, cu bareta?(...) Daca nu ai, te duci in targ la Valea Cascadelor si exista genti cu 6 lei.

Gasesti acolo genti intre 6 si 8 lei, iti cumperi 100 si zilnic o schimbi”, a sfatuit-o Maurice pe concurenta care se plange ca nu are alta geanta.

Ce i-a promis concurenta lui Maurice ca va face, in ceea ce priveste observatiile primite, si ce calificative a primit aceasta aflati in video alaturat!

 

Taguri: