"Parca e guler de scarpinat, de catei!" Tinuta Otiliei, luata la puricat de Denisa, dar oare, juratii ce parere au despre look-ul concurentei?

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 apr 2018, 17:53

Astazi, la „Bravo, ai stil! All Stars”, cele sapte concurente ramase in competitie se intrec in tinute care de care mai sofisticate, dar si in povesti, extrem de nastrusnice.

Concurenta Otilia, careia i s-a dus vestea printre colege, ca aduce aproape in fiecare zi o nota de buna dispozitie, in cadrul show-ului, vine astazi cu o poveste pe cat de neasteptata, pe atat de hazlie. Invitata la defilare, Otilia impartaseste povestea tinutei de azi, un outfit ales special, dupa spusele concurentei, pentru o „intalnire oarba”( in engleza blind date – n.r.).

„Am fost invitata la o intalnire oarba pentru ca vreau sa-l intalnesc pe tatal viitorilor mei copii!”, marturiseste Otilia.



 Comentariul ironic al Denisei, venit in momentul in care aceasta a trebuit sa-i comenteze tinuta Otiliei, a starnit avalansa de reactii in randul celor prezenti. "Cu tinuta asta il gasesti si pe bunicul viitorilor tai copii!”, a spus Denisa.

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!