MOMENT ISTORIC! Cum arata Iulia Albu in copilarie. NU seamana deloc cu cea care a devenit cel mai apring fashion editor:"Si Mos Craciun se uita dubios la COROANA ta.."/ "Eram foarte deprimata..." Ce marturisire a facut juratul despre parintii ei:"...motiv

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2017, 14:37

Pentru prima data, publicul a putut vedea cateva imagini rare si inedite in acelasi timp cu Iulia Albu de cand era o pustoaica de cativa anisori.

Aprigul jurat s-a conformat si el si a venit in platoul "Bravo, ai stil!" cu imagini din copilarie. Mare a fost mirarea cand toata lumea a observat ca in fiecare poza, Iulia apare cu parul scurt, tunsa baieteste.

Explicatia a venit imediat din partea fashion editorului:"Pe mine ma tundeau parintii mei baieteste pentru ca aveam tendinta sa imi pun tot felul de chestii pe cap si sa ma accesorizez si ei nu au dorit niciodata sa incurajeze aceasta latura a mea, motiv pentru care astazi sunt asa cum sunt, dar si dezmostenita."

"Cred ca te tundeau cand spargeai vreun pahar prin casa. Acum inteleg de ce nu razi niciodata", au fost comentariile lui Razvan Ciobanu.

 

 

 

Taguri: