Sari la conținut

Maurice catre Otilia: “Nu esti de All Stars!”

Maurice catre Otilia: “Nu esti de All Stars!”

Inca o zi despre stil, inca o zi despre eleganta si tinuta se contureaza astazi, in competitia “Bravo, ai stil! All Stars”.

Concurentele se ridica, sau nu, la asteptarile membrilor juriului si ale competitiei, dar asta nu schimba cu nimic dispozitia si dorinta de a invinge a fiecarei concurente.

Si astazi, Otilia incearca, din rasputeri, sa demonstreze ca merita sa fie in competitia de stil din care face parte, insa reuseste sa demonstreze doar contrariul.

Otilia si-a ales o tinuta despre care spune ca este ideala pentru “maratonul de alergat pe tocuri” la care va participa, conform povestii ei. Maurice, dezolat de look-ul concurentei, analizeaza la sange styling-ul dezastruos.

“Otilia, tinuta este destul de slaba. Slaba spre foarte slaba. Ne intoarcem la replica ta <preferata>: nu esti de All Stars! Sandalele nu complimenteaza deloc aceasta tinuta, nici coafura  si nici camasa neagra … absolut deloc. Ai ales cea mai nepotrivita camasa pentru acest gen de fusta! (…) Puteai sa mergi cu tinuta asta intr-o zona foarte ‘90 s, glamour, sexy, cu elemente similare si ca material si din punct de vedere cromatic (…) In varianta propusa de tine, tinuta este searbada!”, a spus Maurice.

Juratul i-a oferit concurentei mai multe sugestii pentru un styling reusit, iar la finalul jurizarii, concurenta a obtinut punctajul in consecinta.

Nu ratati astazi, de la ora 16:30, o noua editie “Bravo, ai stil! All Stars”.

viewscnt