Marisa si Denisa, “la cutite”: “A sarit efectiv la bataie!”

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 12 mar 2018, 11:28

Astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars”, telespectatorii vor avea parte de momente fascinante din partea concurentelor din care nu vor lipsi micile tensiuni dintre acestea.

Membrii juriului au asteptari mari din partea concurentelor si vor sa vada la acestea tinute demne de competitia din care fac parte si, daca acestea se vor ridica la nivelul asteptarilor juratilor, aflam astazi, in emisiune.

Marisa nu rateaza niciun moment pentru a-si plati “politele” in fata colegelor de breasla si astazi Denisa este cea care va fi prada reprosurilor acesteia. Dupa un moment neplacut petrecut intre cele doua, in culisele Galei saptamanii trecute, Marisa si Denisa au ajuns “la cutite”.

Denisa insa, se tine tare si ii tine “piept” colegei sale, chiar de la inceput.

“Inainte de a ne <duce> pe la Ploiesti, Pitesti, Slatina … oriunde, pot sa spun ca a fost foarte urat si deloc demn pentru emisiune ceea ce a facut Marisa … A vrut sa dea in mine! A sarit efectiv la bataie!” a spus Denisa.

De la ce a pornit conflictul celor doua concurente si ce au avut juratii de spus in acest sens,  aflati astazi, de la 16:30, la “Bravo, ai stil! All Stars”.

 

Taguri:

Revolta fierbe în Casa iubirii! Ștefan o pune la zid pe Rebecca! Concurenta a izbucnit în lacrimi amare! „Mă face să mă simt prost!” Iată ce s-a întâmplat între cei doi concurenți aflați în cunoaștere!