Marisa si Ana-Maria Barnoschi au facut senzatie in videoclipul unei artiste de succes de la noi! Uite ce aparitii-bomba au avut!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 22 aug 2018, 15:04

Lora si-a lansat oficial noua piesa in care apare atat Marisa cat si Ana-Maria Barnoschi.

Daca Marisa a asigurat styling-ul Lorei si a protagonistelor din videoclip, Ana-Maria a facut ceea ce stie ea cel mai bine, adica a executat cateva miscari de dans exploziv, asa cum ne-a obisnuit deja.

De-a lungul timpul, Marisa a tot postat diferite fragmente si tinute pe care le-a folosit la videoclipul Lorei, fiind "vinovata" de styling-ul vedetei. Insa, acum, ca melodia a fost lansata oficial, toata lumea poate vedea la ce a muncit castigatoarea sezonului doi "Bravo, ai stil!"

 

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!