Sari la conținut

Marisa nauceste juriul cu o tinuta de vacanta: Maurice Munteanu: “Exista un "Dumnezeu al seturilor!”

Marisa nauceste juriul cu o tinuta de vacanta: Maurice Munteanu: “Exista un "Dumnezeu al seturilor!”

Tinute sofisticate, elegante, de plaja sau pentru petreceri cu tematica, pe toate ni le prezinta concurentele astazi, de la ora 16:30, “Bravo, ai stil! All Stars”.

Cum eforturile concurentelor se reflecta in styling-urile facute zi de zi in competitie, tinerele sirguincioase aduna constant calificative din partea juratilor, altele, insa, raman sub standardele cerute de membrii juriului, in competitia stilului.

Ca in fiecare editie, exista concurente care reusesc sa atraga complimente, in ceea ce priveste styling-ul facut, dar sunt si tinere care reusesc sa socheze membrii juriului cu alegerile lor vestimentare. Marisa este concurenta care nauceste juratii cu o tinuta de vacanta.

“Ţuscă mică, nu stiu ce sa spun exact … macar daca puneai matale o jacheta din denim supradimensionata in locul acestui halat, ca sa rupi un pic aceste imprimeuri care m-au naucit! Marisa, si setul (ansamblu de obiecte de imbracaminte ale carui piese sunt confecţionate din acelaşi material – n.r.) are un Dumnezeu al lui. Exista un “Dumnezeu” al seturilor!

Captusala aia albastra este de o pocenie rara in combinatie cu acest imprimeu, si nu are niciun fel de legatura cu acest tip de halat kimono. Clutch-ul tip portofel n-are nicio legatura cu palaria, palaria (…) nu are nicio legatura cu restul pieselor. (…) Este un haos stilistic major!”, a spus Maurice Munteanu.

Cum au reactionat si ceilalti membrii ai juriului referitor la styling-ul propus de Marisa, dar si cine este concurenta care culege laurii acestei editii, aflati astazi, de la ora 16:30, la “Bravo, ai stil! All Stars”.

viewscnt