Sari la conținut

Marisa ii scoate din minti pe jurati.Catalin Botezatu: “Tu esti o castigatoare! Cum poti sa vii cu o astfel de rochitica?”

Marisa ii scoate din minti pe jurati.Catalin Botezatu: “Tu esti o castigatoare! Cum poti sa vii cu o astfel de rochitica?”

O noua lectie despre stil si atitudine incepe astazi, de la ora 16:30, la “Bravo, ai stil! All Stars”.

Competitia este in toi, iar cele opt concurente ramase in concurs incearca sa cucereasca inimile juratilor si, mai ales ale telespectatorilor.

De la o editie la alta, juratii au asteptari tot mai mari de la competitoare, diversitatea si perseverenta stilistica fiind cuvintele de ordine in aceasta competitie.

Nu toate concurentele reusesc, insa, sa se ridice la asteptarile juratilor, iar pentru una dintre fostele castigatoare “Bravo, ai stil!”, Marisa, lucrurile par sa fie din ce in ce mai complicate. Si astazi, Marisa primeste observatiile juratilor atunci cand isi prezinta tinuta.“Marisa, eu incep sa am tot felul de indoieli, nu numai legate de tine, dar nu stiu ce se intampla cu voi. Incep sa nu mai privesc <cu placere>, din punct de vedere vestimentar, acest platou, pentru ca nu vad nimic spectaculos. (…) Tu esti o castigatoare! Cum poti sa vii intr-o astfel de rochitica? (…) Stii cum esti? (…) Arati ca o draperie! Ma repet, esti o castigatoare! Esti intr-un <pluton> in care vrei sa ramai, nu?”, a spus Catalin Botezatu.

La unison, juratii s-au aratat dezamagiti de prestatia stilistica a concurentei, si au incercat, pe rand, sa-i ofere cateva sfaturi in ceea ce priveste styling-ul tinutei de azi. marisei nu i-au picat bine deloc observatiile membrilor juriului si manifesta o atitudine care il va scoate din sarite pe Maurice.“Marisa sa stii ca tu ai ceva imposibil! Tu, de fapt, intelegi ce spun, dar <o joci> in asa fel incat cei de-acasa (telespectatorii – n.r.) sa spuna <ia uite, mai, capcaunii aia …>. <O joci> foarte nasol si ai mai facut asta si in editia de ieri!”, a rabufnit Maurice.

Juratul, enervat maxim de comportamentul Marisei, a explicat, in detaliu, de  ce anume s-a enervat atat de tare.Nu ratati astazi, de la ora 16:30, o noua editie “Bravo, ai stil! All Stars”.

viewscnt