Marisa, enervata la culme de tonul si de comentariile rautacioase alte Silviei:"Din cinci cuvinte, patru sunt injurii!"/"Ma bibilea ca pe oul de ciocolata, avea nevoie de sfaturi" Ce au avut cele doua sa isi reproseze?

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 13 feb 2018, 16:44

Pentru Marisa de la "Bravo, ai stil! All Stars" se poate spune ca nu este cea mai buna zi pentru ca, inca de la defilare, concurenta s-a aratat nemultumita.

Mai intai, tanara a reprosat faptul ca i s-a gresit melodia aleasa pentru defilare, motiv pentru care a venit desculta. Apoi nemultumirile Marisei au continuat atunci cand Silvia a fost solicitata sa-i comenteze tinuta.

“Ilinca, vreau sa mi se puna melodia mea (pentru defilare – n.r.). (…) Pantofii ii luam ulterior, dar mi s-a stricat momentul din cauza melodiei”, a reprosat Marisa. Marisa de la "Bravo, ai stil! All Stars", nemultumita ca i s-a gresit muzica de defilare

Desi Ilinca i-a explicat concurentei ca nu s-a petrecut nicio greseala in ceea ce priveste muzica de

defilare, Marisa a ramas nemultumita. Silvia a fost cea care a accentuat “starea” concurentei, atunci cand i-a comentat tinuta. “Aceeasi Marie cu aceeasi palarie! (…) Esti foarte frumoasa, esti superba, ai o tinuta iesita din comun!”, spune Silvia, cu tenta ironica, la adresa contracandidatei sale.

 

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!