Marisa a dat cartile pe fata! A dezvaluit cine este concurenta ei preferata din noul sezon "Bravo, ai stil!"

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 07 ian 2019, 12:29

Marisa, castigatoarea celui de-al doilea sezon "Bravo, ai stil!" a dezvaluit recent care este concurenta ei preferata din noul sezon.

Spre surprinderea multora este vorba despre Ilinca, iar Marisa si-a si motivat alegerea printr-o postare lunga de pe contul ei de Instagram.

Iata ce a scris Marisa:

"Favorita mea din acest sezon, fără dar şi poate. După două sezoane de Bravo, ai stil! în care am cunoscut oameni, sau poate doar nişte fiinţe mai puţin umane ce au avut "norocul" să se ascundă intr-un chip frumos cioplit, după toate experienţele, situaţiile, stările, prin care am trecut, am ajuns la concluzia că această emisiune este despre persoana care reuşeşte să ajungă la sufletele voastre.

"Cu bun simţ, pozitivism şi da, şi prin ţinute bune. Probabil @ilincadif o să rămână surprinsă când o s-o trezească dis de dimineaţă rândurile mele... şi pe această cale, îţi comunic în mod direct, că da, tu eşti favorita mea! M-ai convins prin aura ta, prin gesturi, prin rafinament, prin răspunsurile departe de a fi agresive. Ai grijă să ieşi de acolo o mai bună variantă de-ale tale!

"Doar aşa vei putea să îţi aminteşti cu drag de această emisiune! Să ieşi o învingătoare. Şi la propriu şi la figurat. Ai o frumuseţe aparte, esti charismatică, bine-crescută şi cu bun simţ. Şi de ce să mint... se vede că ai trecut şi pe la şcoală şi că ai mai citit din când în când câte o carte. Lucru pe care îl punctez şi îl apreciez. Poate mai mult decât pe alte aspecte.

O să ai nevoie de multă răbdare, putere de concentrare şi nervii pregătiţi să fie întinşi la maximum.

"Te recomandă educaţia primită, eleganţa cu care alegi să ieşi dintr-o discuţie şi de ce nu, cărţile pe care le ai la activ, citite. Oamenii de acasă, apreciază asta dincolo de orice ţinută. Iar dacă mai ai şi haine şi ştii şi ce să faci cu ele, tu câştigi.

"Pentru că eşti specială. Ia-ţi timp de acomodare, dar nu mult, că mâine-poimâine îţi bate finala la uşă. Ai grijă in ce discuţii intri şi ai grijă să îţi menţii aura şi starea de zen plăcut molipsitoare. O să te încerce nişte situaţii mai puţin plăcute.

"Nu uita că te-ai băgat intr-un reality show care nu se bazează neapărat pe real characters. Casting-ul nu poate să deţină şi aceste informaţii, din păcate.

Dar cu siguranţă, faptul că ai fost una dintre alegeri, înseamnă că ţi s-a oferit o şansă la câştig. Să nu ne dezamăgeşti! FOCUS! #MARISATEAM e cu tine!", a scris Marisa pe contul ei de Instagram.

 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MARISA PALOMA (@marisa.paloma) on

 

 

Taguri: