"Am luat-o in brate si am simtit caldura. In acel moment s-a reaprins... O iubesc!" Emiliana a vorbit despre impacarea cu Iuliana, cea care i-a fost prietena si partenera la inceputul sezonul III din "Bravo, ai stil!"

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 15 iun 2018, 15:38

Cele doua au fost singura pereche din istoria competitiei, insa echipa celor doua "pisicute" s-a destramat rapid deoarece fetele nu s-au mai inteles.

"Ne-am dorit pur, din tot sufletul, sa avem ocazia sa reusim. Sa reusim impreuna. Ne-am dorit sa impartasim energia noastra cu toti oamenii din jur.. si Dumnezeu ne-a oferit sansa! Atunci a avut loc o magie! Dorinta noastra a fost trimisa in univers.  In scurt timp ne-am inscris la castingul pentru “Bravo,ai stil!”, si am reusit sa il luam. Impreuna", a marturisit Emiliana despre inceputurile aventurii "Bravo, ai stil", din urma cu aproape un an.

 

 

"Visul s-a implinit dar nu am fost suficient de mature incat sa gestionam cum trebuie situatia. Din cauza presiunii am cedat si ne-am certat. Doua mâţe aiurite se certau pe-un ghem. GRESIT! Am gresit! Amandoua! Sa nu faceti asta dragalasilor! Mi-as dori ca voi sa fiti maturi! Sa pretuiti prietenia! Sa nu va lasati furati de miraj..

oricat de frumos ar fi el! Noi am picat testul.. si imi pare rau. Stiu ca si ei. O iubesc. O buna perioada mi-a fost cea mai apropiata persoana. Am suferit foarte mult. Am plans, am actionat gresit.. am inrautatit situatiile.. si am crezut ca totul s-a sfarsit.. insa.. NU! NU S-A SFARSIT! A fost o lectie de care aveam nevoie amandoua. Atat noi cat si VOI! Invatati de la noi! Invatati din greselile noastre.
Si cel mai important invatati sa IERTATI! Este un sentiment care te elibereaza! Te face sa poti sa respiri din nou, fara retineri! Iarta, iubeste, pretuieste!"

 

 

Cum s-au impacat?

 

"Intr-o dimineata m-am trezit cu un regret in suflet. M-am trezit gandindu-ma la July. Am sunat-o.

Am intrebat-o ce mai face, cum ii merge.. am vorbit putin. I-am spus ca imi lipseste. Apoi.. seara..s-a intamplat o alta magie.  Universul ne-a adus impreuna.

Ne-am intalnit intamplator la un eveniment micut, fara ca una sa stie ceva despre cealalta. Ne priveam lung.. Nu stiam cum sa reactionam. Eram in “libertate” fara camere de filmat, fara toti ochii atintiti asupra noastra, fara orgolii, fara presiune..

eram doar noi, fara nicio miza. Aceleasi fete care mai de mult erau sigure ca prietenia lor este indestructibila. Oare cum am ajuns unde am ajuns? Oare.. de ce am picat in capcana? De ce ne-am lasat purtate de val ?  … Nici eu nu imi pot raspunde acestor intrebari.. Stiu doar ca in momentul in care ne-am intalnit, ne-am bucurat.  Ne-am imbratisat.. si mi-a venit sa plang.
"

 

Citeste mai multe pe blog-ul Emilianei!

 

Taguri: