Legatura dintre Silvia si castigatoarea "Bravo, ai stil!", versiunea din Grecia! Ce a dezvaluit invingatoarea "All Stars"?

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 08 aug 2018, 15:07

Se pare ca cele doua castigatoare sunt si foarte bune prietene.

Ramona Vladi este romanca ce a cucerit publicul din Grecia in ce priveste "Bravo, ai stil!", reusind sa fie desemnata castigatoare. Iar Silvia, se pare are o relatie foarte stransa cu ea deoarece a ales sa petreaca vacanta cu ea impreuna cu Evolette si cei doi copii ai romancei, alegand ca destinatie insula Mikonos.

Desi merge sa-l vada si pe cel care i-a cazut cu tronc, Silvia isi va face vacanta si alaturi de Ramona:"O sa ma intalnesc cu castigatoarea BAS in Grecia si o sa mergem cu fetitele...O

sa avem o vara spumoasa. Am consumat ce e mai frumos din mine la "Bravo, ai stil!" E foarte greu sa ma reintregesc. Fac eforturi sa functionez la paramentri normali. Poate ma marit, de ce nu? Ce o vrea Dumnezeu..."

 

 

A post shared by Ramona Vladi (@ramonavladi) on

 

 

 

A post shared by Ramona Vladi (@ramonavladi) on

 

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!