Larisa Udila, ceruta in casatorie ca la Hollyood! Fosta concurenta "Bravo, ai stil!" a plans in genunchi VIDEO

Author: Adelina Minulescu Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 oct 2018, 17:00

Larisa a avut partea zilele trecute de surpriza vietii ei din partea iubitului, Alexandru, dar si a prietenilor si familiei care l-au ajutat sa puna la cale pana in la ultimul detaliu marele eveniment.

Fosta concurenta "Bravo, ai stil!" a fost ceruta in casatorie cu un inel superb de catre Alexandru, iubitul ei care ii este alaturi de patru ani. Si asta nu oricum, ci intr-un cadru de vis, pe malul lacului Cernica, inconjurati de prieteni si familie. Alexandru i-a facut cea mai frumoasa surpriza si i-a daruit inelul de logodna pe un covor rosu plin de petale de trandafiri in aplauzele celor prezenti.

Larisa a fost extrem de emotionata si nu s-a putut abtine sa nu planga cand l-a auzit pe logodnicul ei. Mai mult, coplesita de tot ce s-a intamplat in jur, fosta concurenta "Bravo, ai stil!" s-a asezat in genunchi in fata iubitului ei.

 

 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larisa (@larisaudila) on

"Iti multumesc pentru toate amintirile frumoase pe care le avem impreuna. M-ai facut in ultimii 4 ani sa te iubesc, cum nu credeam ca voi iubi vreodata. Mi-ai facut si multe zile fripte ce e drept, dar am trecut prin cele mai grele momente din viata mea alaturi de tine in cel mai frumos mod. Nu exista alinare mai mare decat drsgostea sincera.

Anul asta, viata m-a pus la incercare grav si nimeni nu ar fi putut sa ma sustina mai tare decat tine! Nu stiu ce va fi dar stiu ce vreau sa fie, vreau sa avem 7 copii, sanatate si multa dragoste. Atat! Daca am reusit sa fac un pas pentru visul meu, am reusit cu ajutorul sustinerii tale. Sunt datoare fata de tine sa te sustin toata viata si asta voi face! Te iubesc si nimeni nu ne poate invinge impreuna! La multi ani noua, la multi ani tie!", ii scria Larisa logodnicului ei in urma cu ceva timp, de
ziua lui.

 

 

 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larisa (@larisaudila) on

 

 

 

Taguri: