Iuliana, PRIMA REACTIE dupa ce a pierdut Marea Finala "Bravo, ai stil! All Stars"! A facut dezvaluiri uluitoare din culise, e incredibil ce a spus despre Silvia

Author: Bogdan Mihai
Actualizat: 18 iun 2018, 10:10

Show-ul "Bravo, ai stil! All Stars" si-a ales sambata seara marea castigatoare: Silvia.

Cea care a iesit pe locul 2 a fost Iuliana, urmata de Marisa si Alina. Poate cea mai asteptata reactie a fost a Iulianei, care le-a marturisit fanilor ca a fost un sezon extrem de greu.

In plus, Iuliana a tinut sa ii transmita un mesaj si Silviei, marea ei rivala:

"A fost un drum lung...foarte lung. Am avut sansa sa fac parte din acest proiect un an de zile.

An in care am muncit enorm...in spatele a ce vedeti voi la televizor, este o munca titanica. Am intrat in concurs cu visuri marete si dorinta de a invata. "Bravo, ai stil!" mi-a schimbat intr-adevar viata. Cand am castigat sezonul 3 m-am simtit implinita, am simtit ca nu am muncit degeaba...pe de cealalta parte, sezonul "All Stars" pentru mine a fost o dezamagire. 

"Inca de la inceput s-au aruncat cu pietre in mine din toate partile.

Am sperat ca lucrurile se vor schimba si intr-o competitie care este despre STIL, mahalaua si circul nu vor mai fi promovate. Se pare ca m am inselat...Mi-am dorit sa renunt pentru ca ajunsesem intr un moment in care anxietatea pe care o aveam cand eram inconjurata de anumite persoane era prea mare si da, plangeam pentru ca nu eram ok nici psihic nici fizic.

"Voua va multumesc pentru ca mi-ati fost alaturi cu multe ganduri bune si fara voi cu siguranta nu as fi ajuns pana in acest punct.

Am vazut ca sunteti revoltati si regret enorm...imi pare rau daca v-am dezamagit... eu am dat tot ce a fost mai bun din mine...refuz sa cred ca Romania si Diaspora au rezonat cu cea care a primit titul de "Cea mai STILATA femeie din Romania"..

"Sa ai caracter si bun simt este mare lucru, aparent in acest sezon dragostea nu a invins, dar sunt resemnata. Ei ii urez fericire si multa liniste sufleteasca! Cred ca are nevoie.

Despre mine...veti mai auzi, "Bravo,ai stil!" A fost doar inceputul...

Va iubesc si va multumesc pentru tot", a spus Iuliana.

 

Taguri: