Iuliana mustrata “la dublu”:"“Este clar ca astea sunt practicile ei!"

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 07 feb 2018, 13:58

Astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars”, Iuliana este luata “la rost” de catre colegiiar neintelegerile dintre acestia creeaza o stare de tensiune chiar de la inceputul show-ului.

Polemicile “isi fac loc” si in Atelierul de croitorie unde Bogdan este deranjat de faptul ca Iuliana foloseste o pereche de pantofi care nu ii apartin, punandu-l intr-o situatie delicata.

“M-a deranjat foarte tare faptul ca, desi m-ai intrebat daca poti purta acesti pantofi (n.r. pe care ii poarta Iuliana in emisia de azi a emisiunii), iar eu ti-am spus ca nu, fiind ai prietenei mele care nu ti-a dat acordul sa ii folosesti, tu ai avut tupeul si ai trecut peste cuvantul meu.”,

a spus Bogdan.

Acuzatiile la adresa Iulianei continua, iar situatia degenereaza rapid. Beatrice o acuza pe Iuliana ca i-a luat cerceii pe care stia ca ii uitase in masina unei prietene.

“In culise mi-a spus ca i-a cumparat si am avut tentatia sa o cred. Acum vazand ce se intampla si cu pantofii, imi este clar de unde <provin> cerceii (n.r.

pe care-I poarta azi Iuliana). Este clar ca astea sunt <practicile> ei”, a spus Beatrice.

Cum si-a justificat Iuliana comportamentul fata de colegi, ce explicatii ofera aceasta in fata  acuzelor ce i se aduc si ce a decis juriul, in ceea ce-o priveste pe concurenta, aflati astazi, de la 16:30, la “Bravo, ai stil! All Stars”.

 

Taguri: