Iuliana: "Eu sunt convinsa ca voi castiga competitia, ma imaginez cu coroana!" Maurice Munteanu ia atitudine cand le aude:"E penibl, pe voi va freaca voturile publicului, nu m-as imbraca asa nici in prima editie..."

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 mai 2018, 16:41

Saptamana incepe, pentru concurentele de la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o un “anunt”, din partea Ilincai Vandici.

“Anuntul meu, pentru ziua de azi, si pentru aceasta saptamana este urmatorul: sunteti in contratimp! Aveti cinci zile la dispozitie pentru a reusi sa strangeti stele din partea juratilor, si voturi din partea celor de acasa! Eu cred ca ar fi momentul sa va treziti, sa constientizati locul in care va aflati, si faptul ca poate, o astfel de experienta, cine stie, poate ca nu o veti mai intalni niciodata, in aceasta viata!”, spune Ilinca Vandici.



Defilarile incep dar si micile discutii intre fete, insa juratii intervin imediat in momentul in care concurentele sunt cuprinse de “iuresul” discutiilor in contradictoriu. Maurice, intrigat, atrage atentia concurentelor pe care le vrea mai prezente in competitie decat in comentarii acide.



“Mai bine, fetelor, in loc sa va concentrati pe analiza literara a <Operei> si pe voturile publicului, ar trebui sa va concentrati pe competitie, al carei spirit mie mi se pare inexistent.
Cu exceptia unor <impunsaturi> intre voi, eu nu vad nimic altceva … a, si niste tinute foarte slabe, cel putin asta vad astazi. Eu nu m-as imbraca asa nici daca ar fi prima emisie <Bravo, ai stil!>”, spune Maurice Munteanu.

 

Taguri:

Episodul 40 al serialului turcesc “O dragoste” este difuzat la Kanal D vineri, 19 aprilie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.