Sari la conținut

Iuliana, castigatoarea "Bravo, ai stil!", mesaj emotionant pentru fanii care au sustinut-o! Concurenta nu i-a uitat pe cei din #iulyteam

Iuliana, castigatoarea "Bravo, ai stil!", mesaj emotionant pentru fanii care au sustinut-o! Concurenta nu i-a uitat pe cei din #iulyteam

Iuliana este in culmea fericirii dupa ce a reusit sa castige titlul de cea mai stilata femeie din Romania.

La o zi dupa ce a obtinut marea victorie indragita concurenta si-a adunat gandurile si le-a adresat fanilor un mesaj emotionant pe contul ei oficial de Instagram.

Iata ce a scris:

"Dragii mei, suntem echipa invingatoare! Datorita voua am primit titlul de “Cea mai stilata femeie din Romania”! Va sunt recunoscatoare..nu am cuvinte sa va mulţumesc..sunteţi minunati!

"Va multumesc ca v-ati sacrificat, ca ati facut tot posibilul sa imi acordati un vot si ca atunci cand am avut nevoie de sustinere ati fost acolo cu un mesaj frumos. Am parcurs un drum lung..un drum cu multe dificultati ,dar in final am reusit si am trecut peste toate hopurile !

"Visasem sa ajung aici! Cand am calcat prima data in platoul "Bravo,ai stil" am visat sa port coroana si sa castig! Datorita voua visul meu a devenit realitate iar pentru asta va sunt vesnic recunoscatoare!

"Suntem o familie ,suntem #iulyteam. Mereu vom tine legatura si urmeaza meet-uri dar si multe surprize pentru voi! Va multumesc si va iubesc din tot sufletul meu! Multumesc mamei mele care mi-a fost alături si totodata juratilor pentru aportul important in evolutia mea! #iulisorii #teamiuliana", a scris Iuliana.

viewscnt