Iuliana:"Am un plan pentru acest sezon, insa voi fi sincera si voi arata o alta Iuliana"

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 19 ian 2018, 11:48

Iuliana promite ca la "Bravo, ai stil! All Stars" va face senzatie si mizeaza pe nemaivazut si nemaiauzit.

Ce asteptari ai de la tine in acest sezon "Bravo, ai stil!"?

Iuliana :"Imi doresc sa ma autodepasesc pe toate planurile. Consider ca singura mea adversara sunt eu insami. A fost un sezon greu, dar am incredere in mine si in sustinatorii mei. Nimic nu e dificil atunci cand iti doresti foarte tare.

Cum te-ai pregatit? Ti-ai facut un plan, o strategie in tot acest timp?

Iuliana :"Perioada dintre cele doua sezoane a fost foarte scurta si nu am avut timp sa ma pregatesc. Prefer sa fiu spontana pentru ca atunci se intampla magia. Un plan am, bineinteles, dar in strategii nu cred si nu ma caracterizeaza. Voi incerca sa fiu mai puternica si sa nu ma mai afecteze atat de tare rautatile. Ma voi focusa pe tinute si ca prestatia mea in emisiune sa fie cat mai buna.

Care este atuul tau in aceasta competitie?

Iuliana:"Atuul meu este sensibilitatea cu care i-am si cucerit pe cei din fata ecranelor. Cred ca ei au apreciat si ca am fost foarte sincera mereu si nu am jucat un rol. Am o legatura foarte stransa cu sustinatorii mei si am incredere in suportul lor."

Cum te vezi in raport cu rivalele tale? De cine iti este cel mai teama?

Iuliana:"Ma vad castigatoare. Cum am mentionat si mai sus, imi este teama doar de mine insami. Cu toate suntem concurente puternice, dar sunt optimista si increzatoare in fortele proprii."

Ti-ai pregatit o parte dintre tinute deja?

Iuliana:"Pentru ca am avut un timp destul de limitat, inca sunt in pregatiri. Dar asta nu inseamna ca tinutele mele nu se vor ridica la nivelul asteptarilor.

Va voi surprinde."

Iuliana, tu abia ai terminat sezonul trei "Bravo, ai stil!". Mai ai energie sa le faci fata celor mai bune fete care au participat pana acum in celelalte sezoane?

Iuliana :"Varsta imi permite sa fiu energica, am toate calitatile pentru a duce o noua competitie pana la capat. Sunt constienta ca imi va fi greu si recunosc ca fac anumite eforturi, dar se merita si vreau ca toata lumea sa fie mandra de mine si evolutia mea.

Pe ce mizezi in acest sezon pentru ca juratii asteapta originalitate maxima din partea voastra?

Iuliana :"Mizez pe nemaivazut si nemaiauzit, pe diferit! Mi-am promis sa-i uimesc pe toti. Am multe surprize si veti intalni o noua Iuliana."

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!