Iulia Albu vorbeste pentru prima data despre parul Vioricai Dancila, prim-ministrul Romaniei! Ce a spus fashion editorul despre look-ul politicianului!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 02 aug 2018, 14:46

Iulia Albu da o declaratie soc despre Viorica Dancila! "Oricat de antipatica ar fi, nu pot sa nu recunosc ca aparitiile ei sunt reusite"

Iulia Albu pastreaza aceeasi linie si atunci cand pune in balanta greselile vestimentare cu reusitele legate de hainele alese de politician.

“Ce ar fi de imbunatatit, cu siguranta, ar fi lungimea manecii sacoului sau blazerului, intrucat acesta nu acopera suficient si lasa mult prea mult la vedere, dar in acelasi timp nu este atat de deranjant avand in vedere faptul ca Viorica Dancila stie sa isi aleaga cu mare atentie decolteul si lungimea fustei! Un lucru care nu este atat de usor de facut dupa cum am vazut la alte reprezentante ale clasei politice sau afiliate reprezentantilor clasei

politice.

Cromatic nu face foarte des greseli si oricat de antipatica ar fi in mediile online unor persoane, ca profesionist, nu pot sa nu recunosc ca aparitiile ei sunt, de cele mai multe ori, reusite. Avem aceeasi situatie cum a fost si in cazul Aneimaria Prodan in ceea ce priveste coafura, insa atata timp cat acesta devine un stil semnatura nu consider ca reprezinta o problema”, a mai spus Iulia.
Citeste continuarea pe wowbiz.ro!

 

 

A post shared by Iulia Albu (@iamiuliaalbu) on


 

 

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!