Sari la conținut

Iulia Albu vede un progres la Otilia, insa cand a auzit una ca asta din gura fashion editorului, Razvan Ciobanu a pufnit in ras! Raluca Badulescu, SUFOCATA DE LIPSA de styling a adolescentei: "Fetita, si eu am apreciat ca ai incercat, dar nu mai pot cu incercatul. Mai, mama, mai, aia sunt mucenici din aia din ciorba..."

Iulia Albu vede un progres la Otilia, insa cand a auzit una ca asta din gura fashion editorului, Razvan Ciobanu a pufnit in ras! Raluca Badulescu, SUFOCATA DE LIPSA  de styling a adolescentei: "Fetita, si eu am apreciat ca ai incercat, dar nu mai pot cu incercatul. Mai, mama, mai, aia sunt mucenici din aia din ciorba..."

Iulia Albu a vazut in tinuta Otiliei o imbunatatire si ca atare a notat-o pozitiv spre deosebire de Maurice si Raluca, juratii care nu mai suporta lipsa de styling a concurentei.

"Eu nu stiu cum sa ma mai foiesc aici in scaun. Ieri, ti-am zis ca esti bine, fluturai de o trena...In Gala erai cu fleasca in cap, cu rochia aia mulata, tot timpul incerci, insa ne incerci pe noi prea tare. Eu vreau sa fiu buna, dar nu ma lasi. Ma sufoci asa, te rog, fa ceva daca vrei sa ramai in competitie. Melcii aia din cap sunt mucenici care se fac de 9 Martie, din aia din ciorba...mai, mama, mai..." i-a spus Raluca, extrem de revoltata!

viewscnt