Iulia Albu nu iarta! Ce a putut sa spuna despre outfitul celor trei magnifici de la “Bravo, ai stil!”? Aflati in Gala de sambata, de la 22.00, la Kanal D

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 29 sep 2017, 09:46

In Gala de sambata seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, la Kanal D, cele mai stilate concurente se lupta pentru locul in competitie.

Si in aceasta seara de Gala, cu o tematica irezistibila: “Deschidere de club”, Victor Slav, Bogdan Vladau si Jorge isi vor face aparitia pe platoul emisiunii, imbracati …in pijamale, semnate chiar de Jorge. 

 

Nici nu s-au linistit apele, ca Iulia Albu face o remarca acida la adresa vestimenatiei celor trei magnifici, care starneste hohote de ras, dar in acelasi timp lauda linia de imbracaminte semnata de cantaret. 

 

 

Criticul vestimentar nu este cu ochii doar pe tinutele concurentelor, si baietii sunt taxati pentru alegerile lor vestimentare.

“Cred ca baietii au inteles inca din Gala trecuta ca nu se pot imbraca bine, si atunci au ales ca astazi sa vina imbracati in pijamale. Frumoase pijamale, apropo”, spune juratul.

 

Nu ratati Gala din aceasta sambata a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la ora 22:00, numai la Kanal D!

 

Taguri: