Sari la conținut

Isabela a parasit competia "Bravo, ai stil!” Cum a comentat decizia neasteptata

Isabela a parasit competia "Bravo, ai stil!” Cum a comentat decizia neasteptata

Isabela este concurenta care a parasit competitia „Bravo, ai Stil!”, in cea de-a sasea Gala a show-ului.

Andreea si Isabela au ajuns in fata juratilor, in urma nominalizarilor facute de celelalte concurente, iar Isabela a fost alegerea pentru eliminarea din concurs, in urma expunerii argumentelor juratilor.

"E foarte greu pentru noi...a trecut ceva timp de cand a inceput acest show (...) Isabela, eu cred inca in tine si consider ca faptul ca azi te nominalizez pe tine nu te impiedica sa ai o cariera in moda. A fi o femeie cu stil si a putea sa conferi stil altora nu se intampla intotdeauna in aceeasi persoana. Cred in tine si iti urez succes, dar azi esti nominalizarea mea. Si azi ai primit o sansa de la noi pe care nu a stiut sa o fructifici...”, a spus Iulia Albu.

Maurice Munteanu a facut si el alegerea nominalizand-o spre eliminare tot pe Isabela.

"Consider ca Isabela avea cativa pasi inaintea Andreei, este familiarizata cu anumite notiuni (n.r.- referire la studiile Isabelei), asa ca ma asteptam ca evolutia ei sa fie mai spectaculoasa. Nu ma refer strict la tinute, ci la intreaga dinamica, si asta punctam”, a afirmat acesta.

"Cred in amandoua, le apreciez foarte mult, amandoua ati crescut mult, cu toate acestea, regula jocului e foarte clara, una dintre voi trebuie sa plece acasa. Imi pare rau, pot sa-i spun celei care va pleca, faptul ca ii doresc foarte mult succes si ca sunt sigura ca va avea o cariera stralucita. Si, uite, astept sa ma imbrace oricand o sa vrea ea. Isabela e nominalizarea mea”, a adaugat si Raluca Badulescu.

Isabela a primit cu demnitate decizia juriului, ba, mai mult, i-a invitat pe cei patru membri ai juriului la Cluj, sa o viziteze oricand. "A fi o femeie cu stil si a putea sa conferi stil altora nu se intampla intotdeauna in aceeasi persoana”,  a spus Isabela.

viewscnt