Sari la conținut

Irina si Otilia, PROPUSE pentru eliminare! Irina si-a exprimat DORINTA de a pleca: "As fi suparata daca NU AS PLECA!"Iata reactia NEASTEPTATA a celei care a parasit competitia:"Asa sunt eu!"/ Juratii, dezamagiti de eliminarea ei!

Irina si Otilia, PROPUSE pentru eliminare! Irina si-a exprimat DORINTA  de a pleca: "As fi suparata daca NU AS PLECA!"Iata reactia NEASTEPTATA  a celei care a parasit competitia:"Asa sunt eu!"/ Juratii, dezamagiti de eliminarea ei!

Cea care a parasit competitia "Bravo, ai stil!"si a facut-o cu zambetul pe buze a fost nebunatica de Otilia.

Avand pucntajul cel mai mic, Otilia a fost eliminata, iar Irina a reusit sa se mentina in comeptitia "Bravo, ai stil!". Juratii au fost dezamagiti de rezultat in ciuda faptului ca Otilia nu avea tinute prea bune, insa atitudinea ei de show le castigase simpatia. Cea mai dezamagita a fost Raluca Badulescu si chiar si nemiloasa Iulia Albu a marturisit ca ii pare rau ca pleaca Otilia.

Concurenta anima atmosfera cu replicile ei si chiar la final, inainte sa isi ia la revedere, a mai avut o reactie comica spre deliciul juratilor si a celorlalte concurente!

viewscnt