INTERVIU IN EXCLUSIVITATE cu Marisa, cea mai efervescenta finalista "Bravo, ai stil!" despre CEA MAI FRUMOASA declaratie de DRAGOSTE facuta de un barbat, despre ADEVARATA relatie cu DENISA, despre adevarul daca posteriorul ei este natural sau NU si mai al

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 31 iul 2017, 10:03

Marisa a povestit intr-un interviu inedit despre personalitatea ei, viitoarea cariera pe care si-o doreste in moda, despre relatiile cu cei din jur si mai ales despre cat de mult a schimbat-o experienta "Bravo, ai stil!"

Marisa, tu vii deja cu un background si sa spunem un avantaj in ce priveste experienta ta in materie de fashion, la "Bravo, ai stil!". Si, datorita/din cauza acestui lucru, uneori, juratii au fost mai severi cu tine. Cum ai evoluat in aceasta competitie, profesional si ca om?

Marisa: Tocmai, că nu a fost deloc un avantaj. A fost mai mult un dezavantaj, pentru că juraţii au avut tot timpul pretenţii mari de la mine.

Profesional, am învăţat enorm. 7 luni în prezenţa unui juriu excepţional mi-au adus foarte multe plusuri. Emisiunea asta m-a călit mult ca om, pentru că este un tur de forţă. Totul este contratimp, alergi non-stop şi eşti într-un permanent stres. De acasă, pare că e simplu. Te fâţâi în nişte haine pe o scenă. În realitate, ai trei zile la dispoziţie să pregăteşti cinci ţinute cu cinci rânduri de acesorii, ai de făcut de cinci ori părul, de cinci ori alt machiaj.
Apoi, vine Gala unde trebuie să fii strălucitoare, după o săptămână infernală. Şi de la capăt. Au fost şapte luni cu foarte multe obstacole, multe tensiuni, greşeli, au fost momente foarte grele care m-au adus cu picioarele pe pământ. M-a maturizat foarte mult experienţa asta.


Marisa: Sunt foarte aeriană, dar niciodată nu am căutat conflictul. Urăsc, efectiv violenţa de orice fel.
Mă îngrozeşte. Am un temperament destul de liniştit şi nu reuşesc niciodată să port pică, nici dacă îmi propun. Am avut de pierdut de multe ori din cauza asta pentru că, dacă nu strigi mai tare decât ceilalţi, oamenii tind să creadă că nu ai dreptate. Eu nu prea strig, de fel.

Ai fost acuzata de multe ori ca esti falsa, ca minti si ca furi.

Ai fi putut fi taxata grav de catre fani, insa sprijinul lor ta-a dus pana in Marea Finala. Ce crezi ca i-a determinat sa te sprijine in continuare? Cum e Marisa dincolo de micul ecran?

Marisa: Eu sunt o tipă foarte liniştită, uşor aeriană, de multe ori naivă. Cred uşor în oameni şi iert şi mai uşor. Asta este un defect. Personal, cred că am ceva umor- cel puţin, eu râd des la glumele mele:)
Am luat la un eveniment din culise pălăria unei concurente, fără să-i cer voie.

În prezenţa unei alte concurente. Asta se cheamă furt? În cel mai rău caz, poţi să spui că am fost aeriană vecină cu nesimţirea, pentru că nu m-am gândit nicio clipă că ar putea deranja. Mai ales că şi eu îi împrumutasem respectivei colege mai multe lucruri pentru emisiune. Pe mine, personal, nu m-ar fi deranjat deloc dacă ar fi luat vreo colegă pălăria lăsată de mine în culise, dar asta nu mă scuză.
Trebuia să cer voie. Totuşi, să spui de aici că am furat, este cale lungă. Am fost bombardată în fiecare zi, trei săptămâni la rând cu apelativul ”hoaţă”, de către toate concurentele şi faptul că nu am ripostat cu scandal le-a alimentat mai mult frustrarea. Au fost câteva săptămâni groaznice, care s-au văzut şi în ţinutele mele şi au culminat cu o cădere nervoasă la filmări. Am nişte părinţi care ştiu cum sunt, ştiu că nu am furat niciodată în viaţa mea ceva şi să vadă zilnic la televizor cum sunt pusă la stâlpul infamiei, nu e deloc în regulă. Inclusiv acum, când răspund la întrebarea asta, am o senzaţie foarte neplăcută. Oamenii m-au susţinut în continuare pentru că au înţeles exact situaţia. Nu e nevoie să termini Oxford-ul să-ţi dai seama că nu e vorba de furt. În schimb, felul în care am fost tratată aproape o lună de zile i-a deranjat pe oameni. A trezit în ei un instinct de protecţie, eu aşa cred. Pentru mine a fost oxigen să simt susţinerea lor, este incredibilă senzaţia!


Marisa: Clar, Maurice. La scurtă distanţă, Raluca, regina regească.

Ce poti spune despre colaborarile pe care le-ai avut cu diversi artisti sau personalitati publice? Ai totusi 20 de ani si deja ai patruns in aceasta lume. Cum se vad lucrurile din interior? Cat de greu este sa rezisti in domeniu?

Marisa: Este foarte obositor, dar asta am spus-o să încep cu partea nasoală. Care practic nu există. Înveţi foarte multe lucruri, cunoşti oameni cu personalităţi aparte, profesionişti- fiecare în domeniul lui- care te fac şi pe tine să forţezi limitele. Plus că te distrezi muncind, atât de bine încât munceşti zeci de ore şi te simţi în vacanţă. În domeniul ăsta nu e de rezistat, e greu de rezistat în afara lui, după ce ai văzut cum este.


Marisa: Este o senzaţie incredibilă pe care nu am cunoscut-o până la acest concurs. Şi cel mai mult am simţit toată iubirea asta a oamenilor atunci când mi-a fost greu. Nu credeam că există atâta energie în dragostea unor oameni şi mai ales ce înseamnă să ţi se transmită asta. Pe stradă, în mesaje, prin mall-uri, peste tot. Este imposibil de descris, este minunat.


Marisa: Am o centură de castitate din titan, conectată la o reţea electrică de înaltă tensiune şi doi dragoni pe post de bodyguard. Glumesc, desigur. Mă descurc şi eu cum pot. Da, orice despărţire este dureroasă. Mi s-a părut dureroasă şi despărţirea de Denisa, deci îţi dai seama!

Care este cea mai frumoasa declaratie de dragoste pe care ai primit-o vreodata?

Marisa: A fost o declaraţie mai amplă, dar cel mai mult mi-a plăcut faptul că mi s-a spus că miros ca explozia primordială. Era de bine!:)

Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-ai facut?

Marisa: M-am înscris la "Bravo, ai stil!"

 

 

Taguri: