Inainte de Marea Finala “Bravo, ai stil! All Stars”, Raluca Badulescu se destainuie: “Este si va ramane proiectul vietii mele!”

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 12 iun 2018, 15:34

Suntem pe ultima suta de metri a celei mai indragite competitii de fashion din Romania, “Bravo, ai stil! All Stars”.

Finalistele lupta, in aceste ultime zile, cu toate fortele pentru a impresiona telespectatorii, dar si juratii prin tinuta, eleganta, stil. Competitia “Bravo, ai stil!” nu ar fi fost la fel fara distinsul juriu- Maurice Munteanu, Raluca Badulescu, Catalin Botezatu, Iulia Albu- si, desigur, fara prezentatoarea show-ului Ilinca Vandici, vedete pe care le-am vazut zilnic, si alaturi de care am trait si simtit competitia “Bravo, ai stil!”.

Raluca Badulescu, jurat “Bravo, ai stil!” inca de la prima editie a emisiunii, retraieste cu nostalgie primele zile ale competitiei de fashion.

“Parca si acum resimt emotia primelor zile ale show-ului. Eram fericita si extrem de emotionata ca fac parte din acest proiect minunat care este, fara doar si poate, un fenomen in Romania. Parca eu eram concurenta … o astfel de stare aveam!”, isi

aminteste Raluca Badulescu.

Si astazi, in ultimele zile ale celui de-al patrulea sezon, inaintea Marii finale “Bravo, ai stil! All Stars”, care va avea loc, in direct, sambata, de la ora 22:00, Raluca Badulescu este la fel de emotionata.

“Pentru mine <Bravo, ai stil!> este si va ramane proiectul vietii mele. Am avut colegi divini, o echipa minunata, am ras si plans impreuna, ne-am distrat si am evoluat impreuna.

Astept cu nerabdare Marea Finala de sambata, si sper ca si telespectatorii sa ne fie alaturi in aceasta competitie unica, <Bravo, ai stil! All Stars>, pentru a-si desemna, prin vot, castigatoarea”, spune Raluca Badulescu.

Telespectatorii au posibilitatea, pe parcursul intregii saptamani, sa-si sustina favorita trimitand un SMS la 1230, cu numele concurentei preferate! Sesiunea de votare va fi deschisa pana la Marea Finala "Bravo, ai stil! All stars", difuzata in direct, pe 16 iunie, si se va inchide in momentul in care Ilinca va spune in emisiune „STOP VOT!”.

(Tariful este de 1,19 EURO/sms, cu TVA inclus, numar valabil in retelele DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile si Vodafone, tarif aplicat automat) 

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!