Sari la conținut

In aceasta seara, la Gala “Anii ’70-‘80”, "Bravo, si stil! All Stars" - Catalin Botezatu: “Va fi o gala in care am sa fiu cam dur”

In aceasta seara, la Gala “Anii ’70-‘80”, "Bravo, si stil! All Stars" - Catalin Botezatu: “Va fi o gala in care am sa fiu cam dur”

Seara cea mare a sosit! Cele mai bune concurenta din istoria show-ului de fashion se intrec in tinute care de care mai spectaculoase astazi, la Gala “Anii ’70-‘80”.

“Va fi o gala in care am sa fiu cam dur pentru ca este destul de grea. (…) In aceasta Gala concurentele trebuie sa faca foarte mult styling, asadar astept sa vad ce se va intampla”, a spus Catalin Botezatu.

Bonnie Tayler, Cutting Crew, Gloria Gaynore, Withney Houston, sau Prince sunt doar cateva dintre starurile care-si vor face simtita prezenta, prin intermediul concurentelor, in aceasta seara.

Cele mai bune concurente din istoria show-ului de fashion vor face un “pas in fata”, iar si cele mai neinspirate vor fi aspru taxate de catre jurati.

In cadrul Galei, dar si in editiile viitoare ale show-ului, vor fi materiale importante din cadrul Paris Fashion Week 2018, eveniment la care designerul Catalin Botezatu a participat insotit de concurenta Iuliana Doroftei.

Care vor fi notele din partea juratilor si care dintre concurente se va afla pe primul loc in preferintele telespectatorilor, aflam in seara aceasta la Gala “Anii ’70-‘80”.

Nu ratati spectacolul din seara aceasta, la Gala “Bravo, ai stil! All Stars”, de la 23:15, la Kanal D.

viewscnt