IMAGINI in direct din sala de operatie unde Silviei i s-au pus implanturile mamare! Ce a spus Evolette cand a auzit ca mama ei merge sa isi faca operatie? Ce nume le-a pus ea sanilor Silviei!

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 29 iun 2018, 14:15

Fifi si Mo sunt sanii Silviei, asa cum ii denumeste Evolette. Micuta nu ar fi vrut ca mama ei sa isi faca operatie, insa Silvia s-a decis ca asa va scapa de multe complexe.

Dis de dimineata, Silvia s-a prezentat la clinica pentru operatia propriu-zis. Dupa ce si-a ales modelul si gramajul implanturilor mamare, castigatoarea "All Stars"  n-a mai stat pe ganduri si s-a prezentat tinta in fata medicului. Dupa cateva minute bune de proceduri necesare inainte de interventie, Silvia a fost admisa in sala de operatie. Asistentele au pregatit-o, iar medicul a explica tcare sunt pasii:"Trebuie facut un buzunar unde sa bagam implantul, trebuie incizata pielea, dupa car enu mai folosim bisturiul, se foloseste un aparat de disectie, eu am ales unul care nu arde tesuturile, nu exista deloc sangerare..."

Operatia s-a incheiat cu succes si putem spune "Silvia, bravo, ai sani!" O sa fie putin ametita vreo 15-30 de minute. In doua, trei ore se va ridica din pat si apoi poate fi autonoma, se poate plimba si hrani", a precizat medicul Calin Dobos.

 

 

 

Taguri: