IMAGINI IN EXCLUSIVITATE din backstage de la repetitiile "Bravo, ai stil!" cu juratii-copii care i-au inlocuit pe Raluca, Maurice, Iulia si Razvan de Mos Nicolae! Cat de mult au muncit Ilinca si echipa de productie pentru a iesi totul perfect! VIDEO

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 07 dec 2017, 12:04

De Mos Nicolae, copiii au fost cei care au pus stapanire pe platoul "Bravo, ai stil!"

Cele mai stilate domnisoare ai caror parinti sunt vedete importante in Romania au facut parte din juriul "Bravo, ai stil!". Lea, Yasmine, Ingrid, Maia si Leon, unii dintre cei mai frumosi si talentati copii, au jurizat concurentele ramase in competitia de stil. Insa, pentru ca totul sa iasa perfect, micutii au luat parte la repetiile pentru filmari intocmai ca niste adulti.

Au ascultat de indicatiile regizorilor, au exersat pasii, intrarile, dansurile, totul sub atenta supraveghere a Ilincai si a parintilor care ii urmareau de pe margine cu mare interes.

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!